27 Ocak 2011 Perşembe

Forever 21 Look Book





Forever 21 Türkiye gelmesini istediğim top mağzalarım arasında, ablamla internet sitesinden getirttiriyoruz hiç sorun yaşamadık kargoda,sorularınıza da hemen cevap geliyor siteden sadece bunun için ingilizcenizi konuşturmanız gerekiyo:)
Yeni sezoununda ünlü modacılardan esinlenen Forever 21, yine uygun fiyata şahaneler yaratmış... Çiçek desenleri,kırmızı detayları ve süper takıları....


7 yorum:

  1. Offf zaten bayılıyorum bunun ürünlerine ama türkiyede yokken paylaşmayın böyle şeyleeeeer bakıp bakıp iç geçiriom ancak :))))

    YanıtlaSil
  2. internetden alışveriş yapıyosan tavsiye ederim sorunsuz geliyo herşey ve her hafta kendini yeniliyo site süper şeyler varrrr :)

    YanıtlaSil
  3. aaaa sitesinden alışverişte türkiyeye gönderim vaaaar mı?????? ayyy bu süper bi haber olduuu :) şu an direk siteye uçuyorum beeeen çok teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  4. rica ederimmmm :) seni zarara soktum ama çok memnun kalıcak özellikle tavsiyem takılarına saldırman çok ucuz ve süper şeyler var :)

    YanıtlaSil
  5. Forever 21 den alışveriş yapmayı çooook istiyorum fakat beden konusunda kararsızım:( 38 bedenim sence hangi bedeni almalıyım??

    YanıtlaSil
  6. Tavsiye ediyorum kesinlikle bu siteye, sorunsuz kısa sürede geliyor siparişler, 38 bedensen aynı bedeni al ölçüleri Zara Mng gibi bir farkı yok, sevgiler :)

    YanıtlaSil
  7. Çok teşekkürler yardımcı olduğun için kocaman öptümmm;))

    YanıtlaSil