27 Ocak 2011 Perşembe

✿Günlük Yüz Bakım Ürünlerim✿


Sizlere, her gün rutün olarak kullandığım ve çok memnun kaldığım cilt bakım ürünlerinden bahsedicemm..

Cildim karma,parlamaya oldukça elverişli, sivilce sorunum yok, gözeneklerden şikayetim var sadece..
Yıllardır kullandığım deli paralar döktüğüm bakım ürünlerinden sonra en sonunda yaklaşık 2yıldır kendi markamı buldum Dr Murad ürünleri..

Clarifying Cleanser
Arındırıcı Temizleme Jeli
Maksimum güçlü temizleme jeli, antibakteriyel özelliği ile cildinizdeki aknelerle savaşmayı destekler. 1 dakikadan az bir sürede, cildi tahriş eden bakterileri % 99.9 azalttığı bilimsel olarak kanıtlanmıştır.

T Zone Pore Refining Gel
Gözenekleri arındırarak siyah nokta problemini kontrol altına almaya yardımcı olurken karma ciltlerde yağlı ve kuru bölgeleri dengelemeyi, yağdan kaynaklanan parlama problemini kontrol altına almayı destekler.

Clarifying Toner
Ferahlatıcı formülü ile cildinizdeki yağı emerek aknelerle savaşmaya yardımcı olur.

Oil-Control Mattifier SPF 15
Yağlanmaya Karşı Parlamayı Engelleyen Nemlendirici SPF 15
Aşırı yağlanma ve parlama problemi yaşayan ciltlere özel olarak geliştirilmiş güneş koruyucu içeren günlük nemlendirici.

Gelelim benim yorumlarıma,yüz yıkama jeliyle cildinizi temizlediğinizde gerçekten daha önce bunu yapmamış olduğunuzu görüceksiniz, ciltteki bakterileri temizliyo, yumuşacık yapıyo, ferah ve derinlemesine temizliyo, en önemlisi de asla kurutmuyo, ben fırçayla temizlemeyi tercih ediyorum..
Toniği yine aynı seriden gözeneklerim için ve kalan makyajımı temizlemesi için ideal bu da aynı şekilde cildinizi kurutmuyo..
Ardından siyah nokta ve gözenek kontrolu için serumu sürüyorum diğer tüm kullandığım gözenek küçültücülerin aksine gerçekten sonuç aldığım tek ürün
Ve son olarak da birdaha bırakmıycagım ve yıllardır aradıgım nemlendiricim :) sabah uyandıgınızda parlak bir yüzle uyanmıyosunuz öncelikle, sürdükten hemen sonra makyaja hazır cildiniz sph koruması var, kısacası benim cildim için ideal bir nemlendirici
Ek olarak da lush göz kremim ve garnier şişlikleri azaltan serumum ve 3 günde bir Shiseido Pureness Pore Purifying scrubumu ve beyaz kil maskemi yapıyorum
Şimdi böyle bakınca ne kadar çok şey yapıyo bu hatun demeyin :) Bu işlemler benim max 5 dakikamı alıyo :)
En önemli konuya gelirsek bunları, ablamın ve benim top sitemiz olan strawberryden aldığım yani tek bir serum fiyatına tüm seti aldığım :))

2 yorum:

  1. bende arayısımı hala sürdürüyorum
    sen ne güzel bulmussun.
    beyaz kil maskesi nedir.
    kendın mı yapıyosun
    ben ankarada bulamıyorum ya
    sahtesi var dıye de alamıyorum acık oluyo geneklde bulduklrm aktardakıler.

    YanıtlaSil
  2. yeşil olanı birde beyaz olanı var killerin, ben alweyna kullanıyorum ama bildiğin bir aktar varsa rahatlıkla al birde dermokil var internetden ara bulursun o da çok iyi sonuç veriyor..

    YanıtlaSil