29 Mayıs 2012 Salı

Yeni Ürünler! Clinique Even Better Serisi





Ablacığım hamilelik dönemi sürecinde kullandığı ve memnun kaldığı Clinique Even Better Serisi ve hediyesi olan benim favori peelingim 7 Day Scrub.
Bakalım ne işe yararmış??

Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector Koyu Leke Serumu
Bu yeni bakım serumu koyu lekeleri, yaşlılık lekelerini ve yaşlılık sonucu oluşan renk farklılıklarını, güneşin cildimize yıllar boyu verdiği zararları, çevresel zararları ve akne lekelerinin izlerini gözle görülür şekilde azaltırken, daha sağlıklı ve pürüzsüz bir görünümü de açığa çıkarıyor. Klinik testler, Even Better Clinical Dark Spot Corrector’ın sektörde altın standartı temsil eden reçeteli içerikle karşılaştırıldığında 4, 8 ve 12 haftada, cilt rengini eşitlemede bu içerik kadar etkili olduğunu ispatlamış. Even Better Clinical Dark Spot Corrector, 12 hafta sonunda cilt renginde %53 düzelme sağlıyor.
Clinique Even Better Moisturizer SPF 20
Cildi, UVA ve UVB ışınlarının neden olduğu gelecekte oluşabilecek renk tonu farklılıklarına karşı korumaya yardım ederken aynı zamanda 4-6 hafta içinde kahverengi lekelerin ve renk tonu farklılıklarının görünümünün azalmasına katkıda bulunan nemlendirici kremdir. Cilt bariyerlerinin güçlenmesine yardım ederek cildin koyu ton oluşumuna karşı direnç kazanmasına neden olur. Kısa sürede cildin nem ve aydınlık kazanmasına yardım eder.
Clinique 7 Day Scrub
Benim ilk peelingim olduğu için aramızda oldukça duygusal bir bağ vardır :) Sert yapılı bir peeling olmasına rağmen hassas ciltlerde bile tahrişe sebep olmaz pamuk gibi arınmış bir cilt bırakır geride, birde çok yoğun yapılı olduğu için oldukça uzun süre kullanabiliyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder