1 Ağustos 2012 Çarşamba

Tavsiye /Günlük Bakım Ürünlerim


Olmazsa olmaz bakım ürünlerim hakkında oldukça mail alıyorum sizden,
Yazın bu sıcaklarda nadir olsa da normalde günlük rutin kullandığım makyaj ürünlerim arasında vazgeçilmez olanları ...

Estee Lauder-Double Wear Light:
Adında anlayacağınız üzere oldukça hafif ama bir okadar da başarılı bir ürün, cildinde sorun olmayan spf'li, mat ve kalıcı en önemlisi doğal bir fondöten arayanlar için şiddetle tavsiye ederim.
Fiyatı:120 Tl

Nars Orgasm Blush:
Nars kullananlar kolay kolay başka allık tercih etmezler, benim favori rengim orgasm blush doğal bir  pembelik hafif sedefli aydınlık katıyor en önemlisi de çok kalıcı. Denemeyenler için duyurulur.

Physicians Formula/Natural
Mutluluk verdiği iddia edilen bu şirin allığı sırf rengi için aldım desem :) Ben natural rengini aldım denedikçe dahada beğendiğim, bitincede kesinlikle yenisini alıcam, doğal kalıcı ve  mutluluk veriyor daha ne olsun :)))

Rimmel Volume Flash Scandaleyes Maskara
Okadar paralar bayıldığım rimellerin içinden büyük fırçası ve simsiyah rengi, topaklanma yapmayan yapısı ve muhteşem fiyatı artık favori maskaramdır.

MAC Kaş Maskarası
Sabitliyor, yapay bir görüntü vermiyor ve kaşlarda dökme yapmıyor. Kalem şeklinde olanları da var ama ben maskarayı daha pratik bulduğum için bunu tercih ediyorum her zaman.

Maybelline Affinitone Concealer
Göz altlarımda koyuluk olmadığı için sadece uykusuz ve yorgun gözlere sahip olduğum günlerde kullanıyorum bu kapatıcıyı, daha önce başka concealer kullanmadığım için karşılaştırma yapamıyorum ama hafif doğal ve fiyat üçlüsüne bakarsak iyi bir ürün.


Kiehl's Rare Earth Pore Minimizing Lotion
Daha önce ayrıca bu nemlendiricim için yorumlarımı yapmıştım, Kiehl's markasını duymadıysanız Bağdat Caddesinde güzel mağzasına gidip mutlaka birkaç ürünü test etmelisiniz, Kısaca doğal, yağlandırma yapmayan,gözenekli ve karma ciltler için harika bir nemlendirici.

Signal White Now:
Bu ara beyaz diş olayına sarmış durumdayım, white now gerçekten anlık olarak beyazlık etkisini gösteriyor, en sık bitirdiğim ürünüm

Rexona Deodarant
Yaz kış eksilmez çantamdan farklı renkleriyle çantamdan eksilmez.

Neutrogena El Kremi
Çantamın daimi diğer bir ürünüde el kremim, bittikçe alıyorum bazen ihanet edip başka markalara döndüğümde oluyor tabi :)

Givenchy Hot Couture
Yıllardır vazgeçemediğim mis kokum artık benle özdeşti, bittiği anda yenisi alınır.

2 yorum:

  1. parfümü merak ettimm,ilk fırsatta denemek isterim.
    çok cici bir blğunuz var.
    takipteyim.
    arzularsanız bende beklerim,
    sevgilerimle..:)

    YanıtlaSil
  2. benım yıllardır vazgeçemediğim bi koku kalıcı ve cok çekici :)
    güzel yorumların için çoook teşekkürler :) bende birtutamkekiğin takibindeyim artık :) sevgiler..

    YanıtlaSil