5 Aralık 2012 Çarşamba

GARNIER Hediyelerim :)




Hediyelerim için öncellikle tüm Garnier ekibine teşekkürler :)

Garnier bb cream: Daha öncede kullanıp şu yazımda yorumladığım bb kremin karma cilt yapısı için 2 Farklı rengi gönderilmiş, bana uyan tonu orta oldu, sürüldüğü anda cildinizde ki aydınlığı net bir şekilde görebiliyorsunuz, karma bir cildim olmasına rağmen gün sonunda hafif bir parlama ile sonlandı, ben kapatıcılığını yeterli bulmadığım için 2 kat kullandım.. Oldukça yoğun yapılı dikkatli kullanmakta fayda var.


Garnier Saf & Temiz 3ü 1 Arada - Temizleme + Peeling + Maske

Hali hazırda kullandığım bir temizleyeceğim olduğu için ona devam ediyorum fakat daha önce denemiş olduğum için rahatlıkla tavsiye edebilirim bu ürünü... Hassas bir cildi olan bendenizin cildinde hiçbir yan etkisi olmadı, oldukça pratik, günlük peeling isteyenler için hafif yapılı cilde zarar vermeyen bir ürün, ister temizleyeceği, ister peeling , isterseniz de karma ciltler için özellikle çok önemli olan kil içeren maske..

Bu ürünler için de birde Garnier color naturals saç boyası var, bunu deneyemediğim için yorum yapamayacağım ama ürün özellikleri: 

"Zeytinyağı ile zenginleştirilen formülü sayesinde Garnier Color Naturals kalıcı krem saç boyası saçları boyarken besler.
Saçlarınız derinlemesine beslenir, saç renginiz daha zengin, kalıcı ve ışıltılı olur. Bakım kremindeki zeytinyağı ise saçınız için bakım yapmanızı sağlar. Saçlarınız yumuşacık, saç renginiz parlak… Ve hiç beyaz saç yok! "


BB krem+3 in1 Temizleyici+Saç boyası'nı bu ürünlere talip olan bir kişiye göndermek istiyorum 
09 Aralık saat 17:00′a kadar  takip edip yorum bırakanlar arasında arasında çekiliş yapıcam :) Sevgiler..

6 yorum:

  1. en çok denemek istediğim vee yorumlardan korktuğum için almadığım bi ürün garnier ne yalan söyliyim..şansımı deniyim bende =))

    YanıtlaSil
  2. Merhaba:)İzleyicin oldum.
    Ben de çok merak ediyorum bu BB kremi,umarım kazanan ben olurum:)
    asumanasuyumm@hotmail.com

    YanıtlaSil
  3. mail atıp ürünlere talip olan herkese çok teşekkür ederim amaa :) maildede belirmiş olduğum gibi birkaç küçük kuralımız vardı bunun için..

    Asumanasuyum mail yoluyla bana adres bilgini iletir isen, ürünler sana yola çıkmaya hazır :)
    herkese tekrar teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  4. Merhaba:) Adres bilgilerimi gönderdim, tekrardan çok teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  5. Tekrardan merhaba:) Ben burda yazan mail adresinize bilgilerimi gönderdim. Sizden haber çıkmayınca acaba gelmedi mi mailim diye buradan sormak istedim. Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  6. adresini aldım, pazartesi günü ürünlerin kargoya verilecek, rica ederim her zaman beklerimmm :)
    sevgiler.

    YanıtlaSil