11 Aralık 2012 Salı

L’appart Sample Sale Zamanı!



Her sezon düzenlediği Sample Sale organizasyonuyla, bünyesindeki markaların koleksiyonlarını inanılmaz indirimlerle sunan L’Appart,  bu sezon Sample Sale’ini 14-15 Aralık tarihlerinde gerçekleştiriyor. L’Appart Sample Sale’de  Aslı Filinta, Ece Salıcı, Else Lingerie, Kith&Kin, Pinko koleksiyonları ile Marchon Türkiye’nin distribütörlüğünü üstlendiği Calvin Klein, Fendi, Emilio Pucci, Lacoste, Nike, Jil Sander, Salvatore Ferragamo, Valentino ve Michael Kors markalarının optik ve güneş gözlükleri bulunuyor.
Yılbaşı hediyesi arayanlar, gardırobuna zamansız parçalar eklemek isteyenler ya da indirim ruhunu erkenden yakalamayı sevenler! L’Appart’ın her sezon iple çekilen Sample Sale günleri, 14-15 Aralık tarihlerinde L’Appart Showroom’da gerçekleşiyor.
Bu sezon da marka ve tasarımcıların gerek moda dergilerinde, gerekse ünlü isimlerin üzerinde karşımıza çıkan koleksiyonlarından parçalar, %70’e varan indirim oranlarıyla satışa sunuluyor. L’Appart’ın tavsiyesi, her tasarımdan yalnızca bir adet ürünün bulunduğu Sample Sale’e uğramak için fazla gecikmemek!

L’Appart Sample Sale’de kimler var?
Aslı Filinta
Ece Salıcı
Else Lingerie
Kith&Kin
Pinko
Marchon Optik ve Güneş Gözlükleri (Calvin Klein, Fendi, Emilio Pucci, Lacoste, Nike, Jil Sander, Salvatore Ferragamo, Valentino ve Michael Kors)

L’Appart Sample Sale ne zaman?
14.12.2012 11.00-19.00
15.12.2012 12.00-17.00

L’Appart Sample Sale nerede?
L’Appart PR Istanbul Showroom
Abdi İpekçi Cad. Ziya Karahan Ap. No:2 Kat:7 D: 18 Nişantaşı

Keyifli Alışverişler!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder